Kom langs of contacteer ons.

Onze Cara Rosa boetiek

In onze schoenenwinkel in Kortrijk ben je steeds welkom om onze elegante sneakertechnologie uit te proberen, de nieuwe modelletjes te bewonderen en om samen te genieten van 'la dolce vita' met een heerlijk glaasje prosecco (op zaterdag). Breng gerust jouw jurk of (feest)outfit mee naar de winkel, we beschikken over een gezellige paskamer waar je jouw outfit kan passen met onze collectie schoenen.

"Met de inrichting van haar winkel - die eveneens de naam Cara Rosa kreeg - richtte Olivia een stukje Italië in hartje Kortrijk in." - Shoes magazine

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheden zijn de ondergrondse parking van het Schouwburgplein, de Houtmarkt of de K (shopping center). Het eerste parkeeruur is telkens gratis.

Onze openingsuren zijn:
Maandag gesloten
Dinsdag - vrijdag 9:30 - 13:00 en 14:00 - 18:30
Zaterdag 9:30 - 18:30 (doorlopend)
Zondag gesloten 
 

schoenenwinkel in Kortrijk Cara Rosa


Onze evenementen

Wil je graag onze collectie bewonderen in jouw eigen provincie of stad? Schrijf je dan onderaan deze pagina in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle toekomstige evenementen bij jou in de buurt.

Noteer alvast deze aankomende evenementen in jouw agenda:

4 maart 2021: "From Markant with love" in Hooglede

 

Evenementen Cara Rosa

 

Onze exclusieve verdeelpunten

Onze feestcollectie is, naast onze eigen schoenwinkel in Kortrijk, ook beschikbaar bij AYANNE, Lange Kruisstraat 6, 9000 Gent.

 

Contact

We verzekeren dezelfde goede service online als in onze fysieke winkel in Kortrijk. Ben je verliefd op één van onze schoenen en heb je vragen omtrent de juiste maat, de styling of de verzending? Is jouw maatje niet meer op voorraad? Heb je vragen over vorige of volgende collecties? Aarzel niet, en e-mail of bel ons via de onderstaande contactgegevens. We helpen je graag verder!

CARA ROSA
Korte Steenstraat 13,
8500 Kortrijk, België
+32 485 76 33 50
 
 
Team Cara Rosa Kortrijk